пʼятницю, 5 лютого 2016 р.

Вища освіта в Польщі

До нас завітав представник UP-STUDY-Центру польської освіти в м.Сміла. Вона розповіла про  цілу низку переваг навчання в Польщі:
  • 1. Отримання європейського диплому, який без усіляких проблем буде визнаватися багатьма державами по всьому світу. Цей документ дає змогу випускнику отримати хорошу посаду та в подальшому сприяє його кар'єрному зросту та становленню, як особистості.
  • 2. Висока якість знань та навичок, які отримує випускник європейського ВУЗу після його завершення. Секрет успіху полягає у великій частині практики, використанні новітніх методів і технологій у навчанні, які дозволяють ширше охопити різноманітні предмети та дати студенту те, що він дійсно буде використовувати у своєму подальшому житті.
  • 3. Відносна доступність навчання в Польщі для українців з фінансової точки зору, а також можливість отримання стипендії (Загальні витрати не перевищують вартість навчання у Києві).
  • 4. Унікальна можливість швидкого оволодіння різноманітними іноземними мовами, адже постійне перебування студента в середовищі носіїв іноземних мов, як найбільше сприяє процесу їх засвоєння.
  • 5. Чудові та комфортні умови, як для навчання, так і для відпочинку після нього.

Детальну інформацію можна дізнатися на сайті представництва -  http://up-study.net/uk/



Немає коментарів:

Дописати коментар